Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Drugzone

2008.10.02

  A magyar Drugzone zenekar 2004-ben alakult. Az énekesnő, Linda Daemon és férje Tommy Muratore (gitáros) különböző zenekarokban játszott, de volt egy közös álmuk, hogy egy szép napon ugyanabban a zenekarban játszanak majd. Miután otthagyták előző zenekaraikat, hozzájuk csapódott Marcell (dobos), Attila Muratore (gitáros), Dj Dió (kütyüs), és együtt egy olyan zenekart hoztak össze, amely kicsit eltér a jelenlegi trendektől, de igyekszik a világ 'fura figuráit' és horror/shock rock rajongóit kielégíteni világszerte.
Néhány hónappal később Johnny Ian (basszusgitáros) is tagja lett a bandának, DE NEM VÁLT BE, ÍGY ELVÁLTAK ÚTJAINK 2008-ban!!!


Kép   A Drugzone egy keményen dolgozó, néha botrányos csapat. Koncertjeiken előszeretettel használnak színházias elemeket, érdekes díszleteket, kellékeket, jelmezeket, stb. A rémület mestrei.


  Miután 2 és fél évig saját maguk intézték a zenekar reklámozását, koncertjeik leszervezését, felvettek 2 promócionális demó CD-ét, és elkészítettek két videóklippet; szerződést írtak alá a Karmatronic Records-el 2007-ben.


  Havonta egy-két alkalommal adnak koncertet Magyarországszerte, amelyek jól látogatottak, és a Karmatronic Records-el való közreműködésnek köszönhetően, I HATE HUMANS videóklipjüket több zenei csatorna is adta, természetesen csak este 22:00 után.
A Drugzone debütáló lemeze 2008 elején jelent meg DIGITAL SCREAMS címen. (Már kapható a boltokban!) Terveik közt szerepel az, hogy szeretnének minél többet játszani Európaszerte.